FavoriteLoadingAdd to favorites

 S.W.A.T. Under Siege (2017)


Filmi Traileri
383 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Krim, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një ekip i S.W.A.T. sulmohet nga një terrorist ndërkombëtar i cili ndjek pa rreshtur dhe egërsisht një njeri misterioz i cili u kap nga S.W.A.T. i Siatëllit pas një sulmi i cili përfundoi tmerrësisht keq.

Komente