FavoriteLoadingAdd to favorites

 Ronaldo (2015)


Filmi Traileri
367 Shikime
  • Lloji Filmit: Dokumentar, Sport
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

I filmuar për rreth 14 muaj në brendësi të rrethit të një sportisti, ky është dokumentari i vetëm i autorizuar i një prej futbollistëve më të mitë të futbollit në kulmin e karrierës. Për herë të parë tregohet jeta e Kristianos me familjen dhe miqtë si dhe çastet pas fitimit të tre Topave të Artë.

Komente