FavoriteLoadingAdd to favorites

 Roman J. Israel, Esq. (2017)


Filmi Traileri
1391 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags: ,

Roman J. Izrael është një avokat idealist që e gjen veten në disa seri eventesh të zhurmshme të cilat e çojnë në kriza dhe veprime ekstreme.

Komente