FavoriteLoadingAdd to favorites

 Rocky Balboa (2006)

158 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Sport
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Tridhjetë vjet pas rënies së gongut të parë, Roki Balboa rikthehet prej pensionit, dhe vesh dorezat e tij, për ndeshjen e fundit, kundër kampionit sundues të peshave të rënda, Mejson Dikson.

Komente