FavoriteLoadingAdd to favorites

 Robin-B-Hood (2006)


Filmi Traileri
488 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Komedi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Thongsi dhe Oktopusi do të rrëmbejnë një fëmijë dhe do t’i duhet që të kujdesen 1 javë për atë derisa ta dorëzojnë atë. Por gjatë kësaj kohe ata krijojnë ndjenja për atë dhe do përballen me shefin e një bande, i cili pretendon të jetë gjyshi i fëmijës.

Komente