FavoriteLoadingAdd to favorites

 Repo Men (2010)


Filmi Traileri
322 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Krim, Sci-Fi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Remi dhe Xhejku janë shokët më të ngushtë dhe konfiskuesit më të rrezikshëm të Unionit, që rikuperojnë organe artificiale nga më të shtrenjtat kur mbartësit e tyre mbeten mbrapa me pagesat. Por pasi një aksident gjatë detyrës e detyron Remin të pajiset me një zemër artificiale, ai e gjen veten në borxhe dhe të paaftë për të paguar. Tani, gjuetari kthehet në pre ndërkohë që Xhejku s’do të ndalojë asgjëkundi derisa ta gjurmojë dhe ta mbarojë punën.

Komente