FavoriteLoadingAdd to favorites

 Reindeer Games (2000)


Filmi Traileri
371 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Pasi ka qenë i burgosur për 6 vjet për vjedhje makinash, Rudi Dankan(Ben Affleck) është ditë larg nga lirimi siç është dhe shoku i tij i qelisë Niku (James Frain) i cili është duke vuajtur një dënim 2 vjeçar nën akuza të tjera. Niku ka një seri fotografish të marra si pasojë e një korrespondence romantike me një vajzë të quajtur Ashli të cilën nuk e ka takuar asnjëherë por që po pret lirimin e tij. Rudi mezi po pret të kthehet te familja e tij dhe të marrë një filxhan çokollatë të ngrohtë. Niku vdes duke mbrojtur Rudin si pasojë e një trazire. Kur Rudi lirohet ditën tjetër njeh Ashlin që ishte duke pritur për Nikun dhe merr vendin e tij duke pretenduar të jetë Niku. Niku ka folur për punën e tij të mëparshme në siguri në një kazino indiane dhe Rudi e gjen veten të përfshirë me vëllain kriminel të Ashlit Gabrielin(Gary Sinise). Rudi detyrohet me dhunë të përfshihet në një skemë grabitjeje në natën para Krishtlindjeve të cilën Gabrieli dhe banda e tij e kanë planifikuar duke pasur si çelës informacionet e Nikut mbi kazinonë. Gjerat…

Komente