FavoriteLoadingAdd to favorites

 Red Dawn (2012)


Filmi Traileri
384 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Në “Agimin e Kuq”, një qytet amerikan zgjohet dhe shikon disa ushtarë të huaj parashutistë të zbresin nga qielli – në mënyrë tronditëse, Sh.B.A-ja është pushtuar dhe qyteza e tyre e lindjes është objektivi fillestar. Shumë shpejt dhe pa paralajmërim, qytetarët e gjejnë veten të burgosur dhe qytezën e tyre nën pushtimin armik. Të vendosur për të luftuar, një grup patriotësh të rinj kërkojnë strehë në pyjet përreth, duke u stërvitur dhe duke u riorganizuar në skuadra guerilase. Duke u frymëzuar nga nuska e gjimnazit të tyre, ata e quajnë veten Vulverinët, që bashkohen për të mbrojtur njëri-tjetrin, për të çliruar qytezën e tyre nga pushtuesit e saj dhe për të marrë mbrapa lirinë e tyre.

Komente