FavoriteLoadingAdd to favorites

 Race 2 (2013)

565 Shikime
Treads Ranbir është i zhytur në botën e mafias indiane në Turqi, mesa duket ai do të hakmerret për vdekjen e të dashurës së tij dhe të partnerit të tij në krim.
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Hindi, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Treads Ranbir është i zhytur në botën e mafias indiane në Turqi, mesa duket ai do të hakmerret për vdekjen e të dashurës së tij dhe të partnerit të tij në krim.

Komente