FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Polka King (2017)


Filmi Traileri
228 Shikime
  • Lloji Filmit: Biografi, Dramë, Komedi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Këngëtari i famshëm i polkës, i ardhur nga Polonia, vendos të bëhet i famshëm në Amerikë, në vendin e mundësive. Por, gabimet ndjekin njëri-tjetrin dhe ai e gjen veten në mes të një rrëmuje që e ka krijuar vetë. Bazuar në historinë e vërtetë të Jan Levanit, që ngriti një sistem zhvatjeje parash në Amerikë…

Komente