FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Constable (2013)

183 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Policët e Hong Kong mundohen ta ndalojn krimin dhe veprimet, të cila po ndodhin në atë qytet drejtësinë mundohet ta sjellë Dennis me Simon Yam.

Komente