FavoriteLoadingAdd to favorites

 Police Story: Lockdown (2013)

151 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një njeri i cili kerkon hakmarrje pasi ka qenë një kohë të gjatë në burg, merr si peng një oficer të policisë, vajzen e tij, dhe një grup tjerë pengjesh qe në fillim duket sikur janë marrë si pengje të rastesishem por me vonë e shohin që ka qenë e planifikuar të jenë aty si pengje, saktësisht në të njejten ditë ku para 5 vjetëve ku ndodhi një krim…

Komente