FavoriteLoadingAdd to favorites

 Man of Steel (2013)

274 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë, Fantazi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Planetit Kripton i varfërohen burimet natyrore, dhe dënohet të shpërthej. Pak ditë nga përfundimi një fëmijë lind dhe është i destinuar për të ndryshuar jetën e një planeti të ri dhe të largët. Ai është Biri i XHor-El, një shkencëtari të madh kripton.

Komente