FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Perfect Weapon (2016)


Filmi Traileri
274 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Sci-Fi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Në një të ardhme jo shumë të largët, shoqëria kontrollohet nga Shteti i fuqishëm dhe diktatori i njohur si Drejtori. Kondor punon si një vrasës me pagesë për Shtetin, por ribashkimi me dikë që ai kujtonte si kishte vdekure detyron të konsiderojë se kush janë në të vërtetë armiqtë e tij.

Komente