FavoriteLoadingAdd to favorites

 Face/Off (1997)

148 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Krim, Sci-Fi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Për të nxjerr në pah një komplot grabitje, një agjent i FBI i nënshtrohet një operacioni, i cili përballet me identitetin dhe pamje fizike të një terroristi të pamëshirshëm.

Komente