FavoriteLoadingAdd to favorites

 Paranormal Activity 4 (2012)


Filmi Traileri
445 Shikime
  • Lloji Filmit: Horror
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Kanë kaluar pesë vjet që nga zhdukja e Ketit dhe Hanterit dhe një familje dëshmon ndodhi të pashpjegueshme në lagjen e tyre kur një aty vijnë një grua me fëmijën e saj.

Komente