FavoriteLoadingAdd to favorites

 Pain & Gain (2013)

247 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Komedi, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Bazuar në historinë e vërtetë të Deniëll Lugo (Mark Wahlberg) një badibilldër në Majemi i cili dëshiron të jetojë ëndrrën amerikane. Ai do të donte që të kishte paratë që njerëzit e tjerë kanë. Pra, bashkë me ndihmën e shokut të tij Dorbal (Adrian Anthony Mackie) dhe ish-të dënuarit, kristian Pol Dojëll (Dwayne Johnson) do të organizojnë rrëmbimin e Viktor Kërshau (Tony Shalhoub), rrëmbim që përfundon shumë keq. Ç’do të ndodhë më pas?

Komente