FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Open House (2018)


Filmi Traileri
370 Shikime
  • Lloji Filmit: Horror, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Pas vdekjes së të atit, një adoleshent, bashkë me të ëmën, shkojnë të jetojnë në një shtëpi të vetmuar në mal. Por, vdekja duket se i ndjek pas… Janë ca njerëz të çmendur dhe hakmarrës ata që i kërcënojnë, apo forca misterioze të cilave duhet t’u largohen?

Komente