FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Wrath of Vajra (2013)

208 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Horror
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një klan vdekjeprurës japonez që e quanin veten Tempulli i Hadianit ishin vënë në detyrë për të shkatërruar shpirtin e kinës. I riu Vajra ishte nje njeri i veçantë, i cili betohet se do hakmerret për atë që ia ka vrarë vëllaun dhe ti shkatërroj ata që e bën atë një armë vdekjeprurëse.

Komente