FavoriteLoadingAdd to favorites

 3 Days to Kill (2014)

135 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një agjent i shërbimeve sekrete(Kevin Costner), me një historik të rëndë, mëson se vuan nga një sëmundje vdekjeprurëse dhe se i kanë mbetur vetëm pak muaj jetë. Kjo do bëhet shkak për të braktisur profesionin e tij dhe për tu kthyer tek familja e tij, duke u munduar të rregullojë marrëdhënjet me ta dhe veçanarisht me vajzën e tij(Hailee Steinfeld).

Komente