FavoriteLoadingAdd to favorites

 Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden (2012)

220 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një grup i marinsav Amerikan mësojn indetitetin dhe objektin, se ku gjindet Osama bin Ladenit.

Komente