FavoriteLoadingAdd to favorites

 5 Days of August (2011)

245 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Luftë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një grup i gazetarëve Amerikan gjinden në një situate të pa këndshme në mes luftës Rusi dhe Gjeorgji…

Komente