FavoriteLoadingAdd to favorites

 Seal Team Eight Behind Enemy Lines (2014)

160 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një ekip me tetë ushtarë, duhet të luftoi në rrugen e fsheht të armikut , në Kongo të Afrikes të parandaloi vjedhjen dhe kontrabanden e cila po ndodhë…

Komente