FavoriteLoadingAdd to favorites

 21 Jump Street (2012)

146 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Komedi, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një çift policësh të sapo diplomuar janë çuar në mision të fshehtë në gjimnaz për të zbuluar trafikun dhe prodhimin e një droge të re sintetike vdekjeprurëse…

Komente