FavoriteLoadingAdd to favorites

 In Hell (2003)

195 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një burr duhet të mbijetoi nga një burg, i cili është futu pasi ati i kishin vrarë gruan, ai duhet të bëjë një jetë , të tmerrshme që do të luftoi me kriminelet dhe të ndeshet me vdekjen.

Komente