FavoriteLoadingAdd to favorites

 Ninja Apocalypse (2014)

256 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Fantazi, Horror
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Të akuzuar për vrasjen e mjeshtërit, Klani i Humbur duhet patjetër të luftojnë për të dalur nga një bunker nëntoksor i mbushur me armiq mbinatyror, mutantë dhe zombi mishngrënës.

Komente