FavoriteLoadingAdd to favorites

 Nightcrawler (2014)


Filmi Traileri
347 Shikime
  • Lloji Filmit: Krim, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një njeri i papunë pasi ishte dëshmitar në një aksident rrugor i vjen në mendje një ide për t’u vetë punësuar. Blen një kamera dhe filmon situata urgjente për t’i shitur filmimet në një kanal televiziv. Por lakmia për të arritur majat, e çon atë deri në…

Komente