FavoriteLoadingAdd to favorites

 Blood Letter

158 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Nguyen Vu është i mbijetuari i vetëm i familjes së tij të cilit ju ekzekutuan nga Perandoresha e Vietnamit. Ai do të bëjë çmos të gjej autoret e krimit dhe të vendos drejtësi, dhe të pastroi emrin e familjes së ti.

Komente