FavoriteLoadingAdd to favorites

 Newton (2017)

230 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Hindi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një nëpunës i qeverisë po përpiqet të kryejë një zgjedhje të lira dhe të ndershme në një zonë konflikti në Indinë qendrore.

Komente