FavoriteLoadingAdd to favorites

 Neverland (2011) Part 1


Filmi Traileri
376 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Fantazi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Jetimi Piter dhe miqtë e tij e nxjerrin jetesën si hajdutë xhepash dhe Xhimi Gremçi, mësuesi i skermës, është tutori i tyre. Duke u munduar të kapte një sferë magjike, i bie nga duart dhe gjithë grupi i tyre transportohet në Askund.

Komente