FavoriteLoadingAdd to favorites

 Nameless Gangster: Rules of the Time


Filmi Traileri
349 Shikime
  • Lloji Filmit: Krim, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një zyrtar i korruptuar doganor gjen një sasi të drogës ku arrin të bëhet një gangster vicioz dhe së bashku me ekipin e tij do të ketë partneritet më të fuqishëm të krimit në Busan.

Komente