FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Monkey King the Legend Begins (2016)


Filmi Traileri
350 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë, Fantazi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Mbreti Majmun: Fillimi i legjendës është një version i riimagjinuar i Hollivudit për nxjerrjen e Mbretit Majmun: Kërdia në pallatin e parajsës. Origjina dhe vendi i lindjes së historisë së Mbretiti Majmun.

Komente