FavoriteLoadingAdd to favorites

 Mom and Dad (2017)


Filmi Traileri
364 Shikime
  • Lloji Filmit: Horror, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një vajzë adoleshente dhe vëllai i saj i vogël, detyrohen të mbijetojnë brenda 24 orëve, gjatë së cilave, një virus i madh i shkakton prindërit të sillen në mënyrë agresive, ndaj fëmijëve te tyre.

Komente