FavoriteLoadingAdd to favorites

 Midnight Special (2016)


Filmi Traileri
279 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Dramë, Sci-Fi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një djalë me fuqi të mbinatyrshme kërkon të shkojë ne vendin të cili i pëket dhe për të arritur këtë gjë, atë e ndihmon babai i tij. Por e gjithë qeveria i është vënë pas. A do të arrijë ai të largohet?

Komente