FavoriteLoadingAdd to favorites

 Metro (2013)


Filmi Traileri
331 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Filmi është bazuar në sistemin e metrosë së Moskës, një sistem në prag të shembjes për shkak të një çarje që shkarkon shumë ujë nga lumi në tunelet e metrosë. Problemi më serioz është se tunelet drejtohen të gjithë në qytet. Dhe nëse ata shemben nga përmbytja, atëherë një tmerr i vërtet do të krijohet në sipërfaqe.

Komente