FavoriteLoadingAdd to favorites

 Freerunner (2011)

130 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Me një bombë të kronometruar në qafën e tij, një vrapues i lirë i ri kundër kohës nga një fund i qytetit tek një tjetër për të shpëtuar veten e tij dhe të dashurën e tij.

Komente