FavoriteLoadingAdd to favorites

 Haywire (2011)

148 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

“Malori Kane” është një komando mercenare e cila merr përsipër misione që qeveritë nuk duan t’i pranojnë zyrtarisht. Pas përfundimit të një misioni shpëtimi në Barcelonë, largohet menjëherë për në Dublin. Por atje, do të tradhëtohet dhe do të gjendet nën shënjestër nga një ndjekje ndërkombëtare. Qëllimi i saj është të kthehet në SHBA për të mbrojtur familjen e saj dhe për të gjetur ata që e tradhtuan dhe të hakmerret.

Komente