FavoriteLoadingAdd to favorites

 How to Make Money Selling Drugs (2012)


Filmi Traileri
492 Shikime
  • Lloji Filmit: Dokumentar, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Dhjetë hapa të thjeshta që ju tregojnë si të bëni para nga droga, përfshirë një seri me intervista me trafikantë droge, punëtorë burgjesh dhe aktivistë kundër ligjeve të ashpra kundër drogës.

Komente