FavoriteLoadingAdd to favorites

 Lucy (2014)


Filmi Traileri
344 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Lusi, rrëmbehet paritur në një ujdi të errët, pasi në trupin e saj futet një drogë e pa njohur më parë, ajo transformohet në një luftëtare e pamëshirshme dhe e zgjuar përtej logjikës njerëzore.

Komente