FavoriteLoadingAdd to favorites

 Lucky Number Slevin


Filmi Traileri
238 Shikime
  • Lloji Filmit: Krim, Mister
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një djalë gjendet papritur i përfshirë në mes të një grindje mes dy bandave kriminale më të rëndësishme të Nju Jorkut të cilat kanë shefa Rabinin dhe Bosin dhe ai vëzhgohet vazhdimisht nga detektivi Brikovski dhe vrasësi Gudkat. Për të dalë nga kjo situatë e vështirë ai ka hartuar një plan të përsosur…

Komente