FavoriteLoadingAdd to favorites

 Lucky (2017)

198 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Komedi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Laki, veterani i Luftës së Dytë Botërore ka miq, por shpesh është i ashpër dhe i paduruar me ta. Filozofik dhe me humor, ai na tërheq në ditët e tij që vetëm në dukje janë monotone, pasi ndonëse shfaqet në moshë të thyer, ai bën në këtë film, udhëtimin e një jete… Performancë e shkëlqyer e aktorit të njohur hollivudian Harry Dean Stanton, në një rol që do ta dëshironte çdo aktor.

Komente