FavoriteLoadingAdd to favorites

 Life of Pi (2012)

294 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Dramë, Fantazi, Hindi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags: , , ,

Një djalë i ri i cili i mbijeton një fatkeqësie në det përfundon në një udhëtim epik, aventurë dhe zbulimi. Gjatë udhëtimit, ai formon një lidhje të papritur me një tjetër të mbijetuar … një tigër të frikshëm Bengal.

Komente