FavoriteLoadingAdd to favorites

 Lethal Weapon 2 (1989)

198 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Krim, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Rigsi dhe Murtagu vihen në ndjekje të disa diplomatëve që përdorin imunitetin e tyre për t’u marrë me aktivitete kriminale. Rigsi zbulon të vërtetën mbi vdekjen e gruas së tij.

Komente