FavoriteLoadingAdd to favorites

 Legion of Brothers (2017)

336 Shikime
  • Lloji Filmit: Luftë
  • IMDb:
  • Viti:

Menjëherë pas sulmit të 9/11, më pak se 100 ushtarë amerikanë u dërguan në një mision të fshehtë për të rrëzuar talibanët. Ajo që ndodh më pas është një pjesë histori origjine lufte dhe tregim paralajmërues, duke hedhur dritë mbi ndikimin e 15 vjet beteje të vazhdueshme.

Komente