FavoriteLoadingAdd to favorites

 Lawrence of Arabia

229 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Biografi, Dramë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags: , ,

Një ushtar britanez gjatë Luftës Së Parë Botërore dërgohet në Lindjen e Mesme për t’i ndihmuar arabët, fiset arabe e urrejnë njëri-tjetrin, si do t’i arrijë ky t’i bashkojë dhe të luftojnë kundër…

Komente