FavoriteLoadingAdd to favorites

 Last Rampage: The Escape of Gary Tison (2017)

208 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Historia e vërtetë e të arratisurve nga burgu i shtetit të Arizonës, Geri Tajson dhe Rendi Grinualt, në verën e vitit 1978.

Komente