FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Last Airbender (2010)


Filmi Traileri
569 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Historia paraqet aventurat e Ang. Më i riu i një sage të gjatë Avataresh të shquar. Ai duhet te lërë fëmijërinë e tij mënjanë që të ndaloje kombin e zjarrit të skllavërojë kombet e ajrit, tokës dhe ujit.

Komente