FavoriteLoadingAdd to favorites

 Krrish 3 (2013)

349 Shikime
Krrish dhe babai i tij duhet, shpëtuar botën dhe familjen e tyre nga një njeri , i quajtur Kaal i cili me ekipin e tij si kafshë do të sundonin botën nga nje virus, A do të ketë sukses?
  • Lloji Filmit: Aksion, Fantashkencë, Hindi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Krrish dhe babai i tij duhet, shpëtuar botën dhe familjen e tyre nga një njeri , i quajtur Kaal i cili me ekipin e tij si kafshë do të sundonin botën nga nje virus, A do të ketë sukses?

Komente