FavoriteLoadingAdd to favorites

 Kidnapping Mr. Heineken (2015)


Filmi Traileri
373 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Kjo është historia e planifikimit të brenshëm, ekzekutimit, rrjedhojat dhe rënia e fundit e rrëmbyesve të pasanikut të birrës Alfred “Fredi” Heineken, që rezultoi si shpërblimi më të madh i paguar ndonjëherë për lirimin e një individi.

Komente