FavoriteLoadingAdd to favorites

 Kicks (2016)


Filmi Traileri
284 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Brendoni është një 15 vjeçar që ëndërron të ketë një palë Air Xhordans. Sapo ai arrin të marrë një palë, një tip në lagje ia vjedh, duke e detyruar Brendonin dhe shokët e tij të ndërmarrin një mision të rrezikshëm në Oakland për t’i rimarrë mbrapsht.

Komente